​ ​​​Bij het aanbrengen van een huisstijl op een transportmiddel dient gebruik te worden gemaakt van een huisstijltekening. Huisstijltekeningen worden specifiek per stripingvariant, voertuigmerk, type en modeljaar vervaardigd. De tekeningen prevaleren te allen tijde boven het montagevoorschrift. Alle tekeningen die gemaakt worden zijn in ons archief ter beschikking. Ook voor oudere, niet meer leverbare voertuigen, zijn tekeningen beschikbaar. 

Montagevoorschrift of tekening aanvragen

Met onderstaand aanvraagformulier kunt u een montagevoorschrift of een tekening aanvragen. U kunt het formulier uitsluitend verzenden als alle velden zijn ingevuld. Een aanvraag voor een montagevoorschrift wordt uitsluitend in behandeling genomen wanneer de aanvraag wordt gedaan door een geautoriseerde gebruiker (zie varianten) of een aantoonbaar door een geautoriseerde gebruiker ingezet bedrijf dat de opdracht heeft gekregen om de huisstijl aan te brengen.

Levertijd

Montagevoorschriften en -tekeningen worden altijd als JPG verzonden. Er is geen mogelijkheid om een andere format te ontvangen. De levertijd van een tekening bedraagt drie weken, mits het een standaard voertuig betreft, of de officiële (van carrosseriebouwer of leverancier) lijntekeningen worden toegevoegd. Bijzondere objecten dienen door ons bezocht te worden wat de levertijd verlengt. Als de tekeningen al voor een eerdere aanvrager zijn gemaakt ontvangt u de tekeningen normaal gesproken binnen 48 uur.

Controle

Het is de verantwoordelijkheid van de aanvrager om direct na het ontvangen van de tekening te controleren dat het een tekening betreft voor het juiste voer- of vaartuig in het juiste type en de juiste uitvoering. Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Klik hier voor uw aanvraag

​ ​​